SKRUSZACZ DO MIĘS
"SCHNITZELMASTER"
Urządzenie, które zastępuje używanie
tłuczka do rozbijania kotletów mięsnych.
Przeznaczone do wszelkiego rodzaju
mięs: wieprzowiny, wołowiny, drobiu.
Przetwarza tylko mięso bez kości, świeże
lub po rozmrożeniu.
Pozwala na otrzymanie:
- znacznie większej powierzchni mięsa,
- soczystych, zawsze równej grubości
steków, bez utraty masy
- nie niszczy struktury mięsa,
- jednolita grubość steków pozwala na
jednakowy czas obróbki termicznej.
Przygotowanie steków jest znacznie szybsze, bez hałasu, który zwykle towarzyszy w przypadku
tradycyjnego rozbijania mięsa tłuczkiem. Pozwala to zarówno na zaoszczędzenie czasu pracy jak i pieniędzy.
Urządzenie nie wymaga specjalnej wiedzy ani umiejętności. Jest bardzo proste w obsłudze, łatwe w
utrzymaniu higieny. Rozmontowane części można myć w zmywarce.