Witamy na stronie firmy Parbes!
Często w średnich i małych firmach brakuje wykwalifikowanej kadry z zakresu wymagań prawa żywnościowego, wdrażania i utrzymania systemów jakości,
opracowywania dokumentacji technologicznej i znakowania żywności.
Właścicielom zakładów nie opłaca się zatrudniać takich osób na pełny etat z powodu zbyt dużych kosztów ich utrzymania.
W tej sytuacji jesteśmy do Państwa dyspozycji. Służymy fachową pomocą i doradztwem.
Tego typu forma współpracy jest znacznie tańsza niż zatrudnianie na pełny etat wykwalifikowanych pracowników.
Nasza wiedza z zakresu znajomości branży spożywczej oparta jest na długoletnim doświadczeniu w pracy w przemyśle spożywczym oraz wykształceniu
związanym z technologią żywności, żywieniem człowieka oraz z zakresu zarządzania systemami jakości w zakładzie.
Znamy dokładnie problemy związane z funkcjonowaniem zakładów spożywczych, z wdrożeniem i utrzymaniem systemów jakości.
Mamy duże doświadczenie w reprezentowaniu zakładu podczas kontroli jednostek nadzorujących.